Thursday, December 12, 2013

RUMAH BARU- PASANG GRILL.

Lama tak update blog yer.. Kurang rajin tiba2. Ok sebab mood nak buat keje pun kelaut, gara2 selsema yang mula nak melanda..


Maka meh la kita chit chat pasal rumah baru yer.. Ooo progress rumah baru aku: Grill da hampir siap pasang. Tapi ada beberapa tingkap still pending sebab kedai tu silap ukur. Yang ni encik suami cakap la. Aku kan buat donno je. Memang tak amik tau. heheh yang penting rumah ada ada grill. Ko bole macam tuh?

Ni ada la gambar encik suami share kat aku. Sebab waktu dorang pasang grill, aku sedang bekerja! Choi btol la.


Ni grill bahagian pintu.


Yang ni bahagian tingkap ruang tamu.


Ni pulak tingkap area tangga. Waktu pasang grill ni, tengok tu meter TNB pun tak pasang lagi. Haih.. 

Untuk grill kitorng pilih kaler putih. Pattern macam tu la. Segaris2... Kedai ni pun buatan nampak macam ok..

Bab grill hampir settle. Lepas ni plan nak pecah dapur pula. Ok update next entry. Daa

6 comments:

  1. Pattern grill sekarang kan..cantik

    ReplyDelete
  2. tapi rasa kalo ada kerewang2 bunga lagi cantik kot. hehe

    ReplyDelete
  3. cantik sgt...simple mcm sy punya...:)

    ReplyDelete
  4. Hi Fizah, iye ke, encik suami berkenan, layankan saja.hehe

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. alamak, lupa dah tempat mana, tapi nama dia bermula dengan Chuan Lee..cuba search google..

      Delete