Sunday, June 28, 2015

RUMAH BARU

Eh tajuk macam nak kata aku beli rumah baru. Tapi tak la. Adik aku yang plan nak beli rumah baru. 

Semalam sempat la aku pergi rumah contoh. Lama dah tak buat kerja ni. Seingat aku last time aku buat kerja ni masa aku nak beli rumah dulu. Dua tahun lepas. 

Jadi bila kata survey rumah ni, bab paling best ialah survey deko-deko. Oooh yeah. Jom layan gambar. 



Ini ruang tamu. So simple. 


Ini ruang bawah tangga. Ruang yang paling aku suka. Tengah fikir- fikir sama ada bole apply kat rumah aku atau tak.


Simple sangat. Perabot tak perlu sarat. 


Pandangan ke dapur.


Ruang dapur.


Ruang tangga.


Hall kat atas.


Masterbedroom.


Bilik belakang kat atas.


Bilik kedua kat atas.


Bilik kat bawah. Luas juga. 

Ok itu jer. 

2 comments:

  1. best kan pi tgk rumah contoh..sampai skang kadang tu huby akak ajak pi tgk. saja2 cuci mata... :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Best kak. sambil2 tengok deko deko. Cari idea.

      Delete