Saturday, October 26, 2013

SHAKLEE: KEISTIMEWAAN ESP DAN SIAPA YANG PERLUKAN NYA.

Antara keistimewaan ESP Shaklee adalah
  • Energizing Soy Protein membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam selepas diminum kerana ia mengandungi 5 jenis Vitamin B yang diperlukan tubuh, serta Kalsium separuh daripada jumlah keperluan seharian
  • Isofalvones pula meningkatkan fungsi jantung, tulang, payudara dan prostat. Kajian juga menunjukkan soya dapat membantu mengimbangi kitaran hormon semasa proses menopaus.
  • Energizing Soy Protein ini dihasilkan dibawah kawalan IPP (Identity Preservation Program) bermakna penghasilan kacang soya ini dipantau ketat pada setiap peringkat dari penanaman sehinggalah sampai kepada pengguna. Ia di proses dengan air (bukan dengan bahan kimia) bagi mengekalkan sumber semula jadi isoflavones
  • Dijamin Halal. Tanpa Laktos, kolesterol dan bebas kafien.
Siapa yang perlukan ESP?
1. Pelajar dan pekerja atau individu dewasa : Sebagai energy booster jika diminum pagi2 terasa energetic dan tak rasa lapar sangat. Ini pengalaman aku sendiri. Setiaphari aku akan bancuh dua sudu ESP shaklee dengan ribena, kemudian minum serta makan 2 keping roti kosong. Consider breakfast la tu. Time start buat kerja, memang rasa energetic, takde lapar sampai la ke waktu lunch. Hari aku memang tak akan lengkap kalao tak minum ESP pagi2.
2. Lelaki : Melindungi daripada penyakit
3. Ibu mengandung : For a healthier pregnancy, membantu mengurangkan ketidakselesaan ketika hamil.
4. Ibu yang menyusu : Membantu menggalakkan dan mengekalkan pengeluaran susu. Pengambilan ESP secara konsisten sepanjang penyusuan susu ibu dapat membantu perkembangan fizikal bayi secara sihat.
5. Wanita : Untuk mengekalkan keanjalan kulit. Lebih elok kalau add in kolagen.. hehe awet muda..

Ok setakat tu saja perkongsian kali ni.. 

No comments:

Post a Comment