Wednesday, February 10, 2016

PERUT OOH PERUT.

Meh la kita update blog.
Aku lepak dekat surau.
Tetiba sakit perut.
Dari malam semalam, asyik la ulang alik toilet.
Sampai da takde apa nak buang dah.
Tapi perut still sakit.

Ada masa dia ok, ada masa dia tak ok.
Tak tahan betul.
Nak buat apa pun dah tak boleh pikir dah.

Semalam lunch aku masak lauk- sayur air kentang carrot, sambal tumis ikan bilis dengan isi ayam goreng tepung.
Ini je yang boleh terfikir.


Lepas tu malam tadi tapau burger.
Tapi time ni da start sakit perut dah. Haih da kenapa perut aku ni ha...
Tension la.

Datang opis pun macam tak tau nak buat apa. Kosong jer.. Bila jarum jam nak tunjuk pukul 6 nih.

2 comments:

  1. salahmakan kot dik? ke lambat makan perut masuk angin...

    ReplyDelete
    Replies
    1. suspect salah makan, tapi tak tahu makan apa.

      Delete