Wednesday, May 20, 2015

PRODUK BARU DI NBHZ.

Ok masa ada setengah jam lagi, sesuai la untuk update blog. Pagi tadi aku lambat (lagi). Dah takde nak kata apa lah. Memang lambat. Tapi lambat tak lambat belakang kira. Breakfast tetap breakfast dengan ESP dan performance drink Shaklee. Untuk bagi tenaga sampai pukul 12 tengah hari. Makan dengan sekeping roti. Selfie sekejap gambar nak send ke encik suami, haha. Abaikan persekitaran yang semak di atas meja makan ku itu..


Ok lately ni agak busy sikit. Dengan kerja, dengan hal rumah lagi- kes bilik air bocor tu pending kontraktor nak tampal waterproof layer. Sampai hari ni belum tampal. 

Hari ni terfikir pulak aku nak up iklan kat blog. Alhamdulilah sekarang Nani.Beauty_Health.Zone (NBHZ) dah ada produk baru selain Seqybeauty dan Shaklee. Produk blouse muslimah dengan shawl by Al.Ujab. So kali ni aku letak blouse pelikat ni dulu. Untuk shawl, entry lain. Kang panjang pulak. 
If berminat boleh whatsapp 0197627358.
Harga sehelai RM65, now ada promotion. Pembelian 2 helai hanya RM110, free postage. Boleh campur-campur code baju.

Hari-hari ada jer orang order, maksudnya ramai yang suka la sebab selesa. Ok itu je nak update. Jumpa nanti next entry. Bye.


No comments:

Post a Comment