Wednesday, May 15, 2013

BUKU BARU.

Hari tu pergi plaza angsana, apa lagi...beli buku baru..


Aku beli buku ni juga:


Tapi kalau diberi pilihan, aku lagi suka kedai MPH kat jusco taman u, sebab dia terusun sikit compare dengan badan cemerlang angsana ni.. Buku bersepah2 Pening tiapkali aku nak belek2 or cari...Kedai buku kat airport pun ok juga, lupa nama kedai. Rasa MPH kot..

Ok ada stok buku kat rumah ni, nanti kalo encik suami busy kerja, tak de la aku boring sangat kat rumah... kuikuikui

2 comments:

  1. hi, saya hanya dapat baca suratkhabar tiap2 hujung minggu saja. hehe

    ReplyDelete